Komička Adéla Elbel přesouvá svou talk show do Prahy

Přední česká stand-up komička a moderátorka, Adéla Elbel, přesouvá svou úspěšnou talk show do Prahy. Show lakonicky pojmenovanou S Adélou nyní diváci mohou živě vidět v Divadle U Hasičů, první představení proběhne už ve středu 11. října a hosty budou herečka Tereza Kostková a zpěvák Mirai Navrátil. Lísky jsou již nyní v prodeji v síti GoOut.cz.

„Principem mé talk show je věčné téma muži a ženy a mezilidské vztahy s jedinou podmínkou, a tou je humor a odlehčení. Hosté mluví nejdřív každý zvlášť a pak na sebe reagují. Součástí jsou i hry ušité na tělo daným osobnostem, připravené situace, které je dostávají do překvapivých situací. Strašně moc mě to baví, mít svoji show je splněným snem, mým vzorem vždycky byla Ellen DeGeneres,“ popisuje Elbel, jenž má za sebou už jednu úspěšnou talk show Noční směna, která běžela na TV Mall.

První sezóna talk show se odehrála v brněnském Divadle Bolka Polívky a hosty byly přední české osobnosti. V celkem devíti dílech se zatím objevili třeba Iva Pazderková, Matěj Ruppert, Marta Jandová, Jana Plodková, Václav Neužil, Petra Nesvačilová, Jitka Schneiderová a mnoho dalších. Všechny epizody se natáčejí a diváci je pak zpětně mohou vidět i na YouTube kanále komičky: „V sále pokaždé vzniknou situace, které jsou přes kameru prostě nepřenositelné, a navíc atmosféra a vztah, který se mezi diváky, hosty a mnou vždycky vytvoří, je strhující,“ láká Adéla Elbel na show do Divadla U Hasičů, kde se do konce roku kromě Kostkové a Navrátila ještě objeví slovenská komička Simona Salátová s Václavem Koptou nebo herečka Tereza Bučková společně s Ondřejem G. Brzobohatým.

Kromě stand-upu a moderování nejrůznějších akcí a firemních večírků se Elbel věnuje psaní knih. Na kontě má zatím dvě knihy, autobiografii s názvem Doba temna (2020) a Santiago, má lásko (2023), deník z oblíbené španělské poutě, kterou pravidelně absolvuje. Spoluautorem knihy je také její manžel Michal Rožek. Často přispívá do lifestyle magazínů různými texty a fejetony. Pravidelně vystupujeme a objíždí republiku se svým celovečerním stand-up speciálem Stand up your life: První poločas rozpadu, ve kterém osmdesát minut mluví sama o sobě, nebo se skupinou Na stojáka.

Talk show S Adélou termíny:

11. 10. 2023 hosté Tereza Kostková a Mirai Navrátil

https://goout.net/cs/s-adelou-tereza-kostkova-and-mirai-navratil/szbundw/

13. 11. 2023 hosté Simona Salátová a Václav Kopta

https://goout.net/cs/s-adelou-simona-comedy-and-vaclav-kopta/szdundw/

11. 12. 2023 hosté Petra Bučková a Ondřej G. Brzobohatý

https://goout.net/cs/s-adelou-petra-buckova-and-ondrej-g-brzobohaty/sziundw/

Více informací naleznete na:  https://www.adelaelbel.cz/