Společnost SATJAM, s.r.o.

Společnost SATJAM, s.r.o. je přední český výrobce lehkých plechových střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů, profilů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví. Výroba probíhá ve dvou výrobních závodech v Ostravě a v Písečné u Jeseníku na ploše téměř 80 000 m2. Čtrnáct profilovacích výrobních linek skýtá záruku dodávek výrobků ve špičkové kvalitě, množství a termínu.

Společnost klade důraz na výrobu kompletních střešních systémů s důrazem na jejich funkčnost, kvalitu a přijatelnou cenu. Na českém trhu působí od roku 1995. Kvalita je principem, který prostupuje každou činností ve společnosti. Jednotlivé procesy probíhají dle norem ISO. Základ všech výrobků tvoří kvalitní ocelový plech od nejvýznamnějších světových hutí, od roku 2013 jsme výrobu rozšířili o střešní krytiny z kvalitní hliníkové slitiny od norské společnosti Norsk Hydro. Celá skupina kolem společnosti Pruszynski ročně zpracuje více než 260 tisíc tun ocelového plechu.

Střešní krytiny SATJAM získaly jako 1. v ČR v roce 2004 ocenění kvality Czech Made. Od roku 2006 je společnost SATJAM členem skupiny jednoho z největších výrobců ocelových profilů v Evropě, společnosti Pruszynski Sp. z o.o.

Více na www.satjam.cz.