Elisha: Elegantní ženská silueta jako symbol podzimu

Designérka Eliška Tomková vyniká precizním šitím a také tím, že bedlivě naslouchá svým klientkám. A ty touží být šik i s nadcházejícím podzimem. Takže žádná šedivá nuda. Podzimní kolekce značky Elisha je odvážná stejně jako její zákaznice - úspěšné a sebevědomé ženy, které se jen tak něčeho nezaleknou. Za dominantní prvek prostupující jednotlivými outfity lze označit akcent na ženskou siluetu. Eliška Tomková nechává vyniknout ženským křivkám a s důrazem na ladnost a eleganci je obepíná prémiovými materiály. Tím primárním je již tradičně vlna, tentokrát s vyšší gramáží a tudíž vyšší hřejivostí. Dotek punku a extravagance nabídnou kousky z koženky.

V hlavní roli je opět vlna, perfektní materiál, který hřeje, když je potřeba, a zároveň nechává dýchat. Eliška Tomková z ní vytvořila nové typy šatů i kabátů. Některé jsou ušité ve zkrácené crop délce a jejich střih vyladěný tak, aby byl kabátek nejen stylový, ale i funkční. Vypadá skvěle ke klasickým kalhotám, s kolovou sukní tvoří hvězdnou dvojici. “Chladnější počasí nemusí přinášet pouze šeď a neforemné linie. Kladla jsem naopak důraz na zvýraznění pasu, celkově siluety a ženské elegance s kapičkou punku,” vysvětluje tvůrčí záměr sama designérka.

Za nejvýraznější model nové kolekce lze označit ultra stylový koženkový top s nádechem holografického lesku. Skvěle doplní elegantní šatník, dodá mu nápad a mladistvý look. Koženkový model může být nejvýraznějším prvkem outfitu, ale také do něj může zcela přirozeně zapadnout. Materiál je kvalitní a není třeba se obávat nepříjemného pocitu na těle, který některé druhy koženky způsobují. Přestože se jedná o lehce extravagantní kousek, jeho precizní střih zaručí pohodlné nošení.

Více informací naleznete na https://eshop.eliskatomkova.cz/