Pojďte na ples, podpoříte tak děti s dětskou mozkovou obrnou

Pomáhat může být i zábava a přesně na to vsadila ředitelka Nadačního fondu Šťastná hvězda Lucie Skovajsová, o které se ví, že nikdy nic nevzdává. Nezpochybnitelným důkazem nadačního odhodlání je i částka 10 140 024,- Kč, kterou Šťastná hvězda rozdělila za necelých 10 let své působnosti na scéně neziskových organizací.

Finanční prostředky je stále těžší a těžší získávat, a tak lidé ze Šťastné hvězdy se rozhodli, že spojí příjemné s prospěšným a zahájili přípravy na Charitativní ples, který nese slibný název: „HVĚZDNÝ VEČER“ a hvězdný večer to skutečně bude. Pozvání přijali významní hosté a umělci mezi kterými nechybí světově uznávaný operní pěvec Štefan Margita, houslový virtuos Jaroslav Svěcený, zpěvák s nezaměnitelným hlasem Petr Kolář, saxofonista a klarinetista Felix Slováček jr.  a nadějná zpěvačka  Olinka Rumlová. K tanci i poslechu bude hrát kapela Jarda band a cimbálová muzika RATHAN. Moderace se ujme Monika Trávníčková a Milan Řezníček.

Vstupenky na Charitativní ples „HVĚZDNÝ VEČER“, který  se koná 25. listopadu 2023 od 20.00 hodin v KD Brtnice si můžete zakoupit již nyní v Kavárně Ve Výloze Brtnice nebo cestou SMSTicket.

Vstupné v předprodeji: 690,- Kč, na místě 750,- Kč. Cena zahrnuje: welcome drink a malé občerstvení na stolech Vstupenky jsou  slosovatelné a těšit se můžete i na tombolu. Charitativní ples se koná za podpory města Brtnice.

 Výtěžek bude věnován dětem s dětskou mozkovou obrnou.

Pořádá NF Šťastná hvězda

Alena Skovajsová , 602 834 240

info@stastna-hvezda.cz

www.stastna-hvezda.cz