Konference vyjednávačů „Klíč komunikace“ představuje posledního řečníka a dva výjimečné hosty

První česká odborná konference vyjednavačů přivítá ve čtvrtek 12. října na Pražském hradě nejen špičky komunikace, diplomacie a vyjednávání z celého světa, ale i tři dosud nekomunikované účastníky, které spojuje Letní podnikatelský kemp Nadace ZET. Za největší evropský e-shop s parfémy a kosmetikou NOTINO promluví jako řečník jeho Chief People & Legal Officer Michal Daniel a svou účast na této prestižní konferenci si tvrdě vybojovali Diana a Lukáš, dva takzvaní Žluťásci z Letního podnikatelského kempu, mladiství z dětských domovů, kteří jsou na startu své produktivní etapy života. Doprovodí je zakladatelka kempu a známá podnikatelka Olga Girstlová.  

Michal Daniel je mladý manažer z brněnské firmy NOTINO, dnes stále rostoucího gigantu světa kosmetiky a parfémů s miliardovým ročním obratem a pobočkami po celé Evropě. Stál při expanzi této firmy nejdřív jako šéf oddělení Legal, později jako vedoucí oddělení Human Resources. Jeho komunikační a řídící schopnosti pomohly zvládnout společnosti její rychlý růst, dnes zodpovídá za více než 2000 kmenových a téměř 1000 agenturních zaměstnanců. Na konferenci představí Michal své osobní „Klíčové faktory úspěchu“.

Dalšími potvrzenými hosty jsou dva vítězové speciální soutěže Letního podnikatelského kempu (LPK), kterou v letošním ročníku vyhlásil jeho hrdý ambasador Radim Pařík, prezident Asociace vyjednavačů a spolupořadatel konference „Klíč komunikace“. Radim sám vyrostl v prostředí brněnské ulice Cejl a všechny své životní úspěchy si musel tvrdě odpracovat. Zná proto svět znevýhodněných dětí a rozhodl se jejich úsilí odměnit účastí na této jedinečné konferenci.

Oba vítězové dostali nejdražší VIP vstupenky v celkové hodnotě přes 120 tisíc korun, která v sobě obsahuje vstup na všechny přednášky, dva osobní tréninky s hvězdami konference, bývalým vyjednavačem FBI Joe Navarrem a holandskou specialistkou na vyjednávání se složitými osobnostmi Anne-Maartje Oud, luxusní gastronomii i VIP večer se všemi přednášejícími.

Dva nejschopnější dětské „vyjednavače“ doprovodí na konferenci hlavní organizátorka a zakladatelka LPK, paní Olga Girstlová: „Radim je úžasným motivátorem pro mladé lidi z dětských domovů, kteří se Letních podnikatelských kempů účastní. Nejen že je učí základy vyjednávání pro praktické využití v jejich životě, ale hlavně je pro ně příkladem, že je možné se vypracovat z nuly až na nejvyšší vrchol. Obdivuji a oceňuji Radimovo dobré srdce a to, že svůj volný čas věnuje Žlutáskům i mimo své workshopy. Jsme rádi, že má LPK ve svých řadách takto progresivní osobnost. Velmi také děkujeme za velkorysé pozvání pro Dianu a Lukáše na tak významnou událost, jakou Konference vyjednavačů je.“

Právě dobročinná akce Letní podnikatelský kemp tak spojuje všechny výše zmíněné osobnosti. Radim Pařík je nadšeným propagátorem kempu a jeho pravidelný účastník v pozici školitele dětí ve vyjednávání. Michal Daniel se účastnil posledního ročníku s tématem „Digitální svět a umělá inteligence“. Kemp pořádá Nadace ZET a Spolek 4SYOU a podporuje ho Nadace Tomáše Bati. Jejich cílem je podpořit děti a mládež z dětských domovů, azylových domů a sociálně znevýhodněných rodin. Naučit je základům podnikání a podpořit v nich vůli, ambice i trpělivost při tvoření jejich životních plánů.

Konferenci „Klíč komunikace“ pořádá Asociace vyjednavačů, kterou bude na konferenci reprezentovat její zakladatel a prezident Radim Pařík, spolu s Expertním Boardem 21 a agenturou Bubnovi. Radim je v současnosti nejznámějším a médii nejcitovanějším profesionálním vyjednavačem v Česku. Je autorem populárně naučného bestselleru “Umění vyjednat cokoliv” a jako jediný Evropan se stal spoluautorem nově vznikající knihy „Empatické vedení lidí“ Chrise Vosse, autora jedné z nejprodávanějších knih světa o vyjednávání “Nikdy nedělej kompromis”.    

Webové stránky akce: https://c-level.cz/