Václav Neckář: Šíleně veselý princ

Legendární český zpěvák a herec Václav Neckář se zapsal do srdcí milionů lidí. Letos slaví své osmdesáté narozeniny, a právě k tomuto životnímu jubileu dostal od českého spisovatele Pavla Hénika dar v podobě nádherné velkoformátové publikace, která nese jeho jméno. Kniha Václav Neckář s podtitulem Šíleně veselý princ vychází již 11. října.

Právě v souvislosti s uvedením knihy na knižní pulty si vás KNIHY DOBROVSKÝ dovolují pozvat na křest publikace za účasti autora Pavla Hénika, Václava Neckáře a jeho bratra Jana Neckáře. Bratři Neckářovi pak budou kmotry knihy spolu se zpěvačkou Martou Kubišovou. Trojici kmotrů doplní, a knihu tak podpoří, hudebník Petr Janda, producent Michal Horáček, logopedka PaedDr. Marcela Michaličková a herečka Hana Holišová.

Exkluzivní křest knihy pouze pro zvané proběhne v pondělí 16. října od 17:30 hodin, v karlínské Arthur's Pub (Křižíkova 27, Karlín). Pro hosty bude připraven moderovaný program zakončený křtem knihy. Nebude chybět ani občerstvení. Média budou mít poté možnost interview s Václavem Neckářem a dalšími hosty.

Václav Neckář: Šíleně veselý princ, Pavel Hénik
Václav Neckář bezpochyby patří k největším legendám české pop-music. Kariéru odstartoval v šedesátých letech a koncertuje až do dnešních dnů. Už 23. října 2023 oslaví osmdesáté narozeniny a tato kniha je dárkem jemu a jeho fanouškům. Publikace obsahuje desítky fotografií, které provází poutavé vyprávění. Na spletité cestě životem Václava potkala sláva a fenomenální úspěch, ale také zákazy, šikana a nakonec i těžká nemoc. Na čas sice upadl do zapomnění, ale po letech se znovu vrátil na výsluní a svými písničkami získal srdce posluchačů o tři generace mladší. Kniha je unikátní i tím, že na zážitky s Václavem v rozhovorech zavzpomínali Marta Kubišová, Jan Neckář, Jan Hammer, Michal Horáček, Petr Janda, Michael Prostějovský, Zdeněk Prokeš, Josef Jelínek, Zuzana Zemanová, Josef Kolín, Marcela Michaličková, Dušan Neuwerth, Jaromír Švejdík a Jan Cina.