FASTDAY 2023: Letošní setkání obchodníků a nákupčích opět přilákalo návštěvníky z celého světa

Významným okamžikem v kalendáři spotřební elektroniky a technologií je bezesporu každoroční FASTDAY. Tento největší veletrh spotřební elektroniky v České republice se konal ve středu 4. a ve čtvrtek 5. října v největších prostorách pražského výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Stejně jako v roce 2022 se i letos při této tradiční výstavě sešlo téměř dva tisíce hostů z B2B segmentu, a to nejen z České republiky, ale i z mnoha koutů Evropy a zemí MEA regionu. Tento nárůst zájmu potvrzuje význam a přitažlivost kontraktační výstavy FASTDAY, která se každým rokem rozrůstá a přitahuje odbornou veřejnost ze všech světových směrů.

Na ploše 5 000 m2 se představilo na sedmdesát značek spotřební elektroniky, nářadí, telekomunikační, kancelářské a zahradní techniky. Společnosti a značky, jako Sencor, Philco, Fieldmann, Yenkee, Buxton, Lamart, SodaStream, LG, Samsung, Hisense, Panasonic, Beko, Philips, Electrolux, Whirlpool, Gorenje, Mora, DeLonghi, Kenwood, Braun, Indesit, Midea, Haier, Candy a mnoho dalších, se prezentovaly svými inovativními produkty, které jsou připraveny stát se hity a pevnou součástí prodeje v nadcházejícím vánočním období a čelit výzvám roku 2024.

FASTDAY má v posledních letech po postcovidové době rostoucí význam nejen pro český trh, ale i pro celou evropskou a středovýchodní oblast. Jednoznačně a neodmyslitelně se stává centrem, které podněcuje inovace a umožňuje společnostem a značkám představovat své pokrokové produkty. Každým rokem přináší svěží pohledy na budoucnost spotřební elektroniky a definuje trendy, které ovlivní způsob, jakým budeme využívat moderní technologie.

Tento vývoj směrem k moderním technologiím mění způsob, jakým žijeme a obchodujeme. Rychlý pokrok v oblasti umělé inteligence, internetu, automatizace a dalších technologických odvětví otevírá nové možnosti pro efektivní podnikání a komunikaci. Moderní technologie jsou v současnosti neodmyslitelnou součástí našich životů a FASTDAY hraje klíčovou roli v tom, jak tyto technologie propojujeme se spotřebiteli. To vede k rychlejšímu začlenění inovací do domácností napříč více než 55 trhy a zeměmi, kde FAST Group operuje.

Tento veletrh umožňuje vystavovatelům nejen představit své aktuální produkty, ale také zkoumat potřeby a preference všech našich zákazníků ze segmentu B2B, pro který je tato kontraktační výstava primárně určena. Analyzování těchto potřeb je pak klíčem k obchodnímu úspěchu a usnadnění obchodních procesů v nadcházející prodejní sezóně.

Tímto způsobem se FASTDAY stává pevnou obchodní součástí, která spojuje technologické inovace s každodenním životem. 

O společnosti 

FAST ČR, a.s., provozovatel sítě 96 prodejen PLANEO, zajišťuje od roku 1992 velkoobchodní prodej a servis širokého portfolia značkových výrobků v oblasti spotřební elektroniky, domácích elektrospotřebičů, hudebních nástrojů, telekomunikační techniky, kancelářské techniky, hodinářského zboží, dárkových a propagačních předmětů. Již několik let patří mezi renomované obchodní společnosti řízené podle vysokých evropských standardů, což dokazuje certifikát kvality ISO 9001. Silná pozice jednoho z největších komerčních subjektů na českém a slovenském trhu je výsledkem aktivní obchodní politiky, dynamického rozvoje, inovace a neustálého hledání nových obchodních příležitostí.

 Výhradními akcionáři společnosti jsou od letošního roku PPF a EC Investments.