Ženský biohacking jako cesta ke zdraví a spokojenosti

Ponořte se do hlubin sebe sama a najděte to nekonečné bohatství, ze kterého můžete každý den těžit – přihlaste se do Akademie ženského biohackingu. Díky jejímu programu a množství nejnovějších poznatků a praktik budete brzy vědět, jak na to. Konečně i ženská energie vstupuje na pole důležitosti, donedávna byl totiž biohacking zásadně mužskou záležitostí.

Ptáte se, co že to ten biohacking vlastně je? Jednoduše lze říct, že jde o účinnou strategii a nastavení těch nejlepších podmínek pro kvalitnější život, a to pomocí vlastních biologických zdrojů, ale také prostřednictvím vnějších faktorů, jako je například funkční strava, nejrůznější techniky, návyky aj. Očekávaným cílem biohackingu je fyzicky, duševně i mentálně odolnější a zdravější jedinec.   

Biohacking v ženském světě

Ženské tělo je sice z důvodu jeho cykličnosti a hormonálních změn nepředvídatelné a nestabilní, ale určitě není méně důležité než to mužské. V minulosti se většina studií a výzkumů ohledně lidského zdraví a fyziologie prováděla na mužích, což dodnes ovlivňuje zdraví žen.

Věděli jste, že… 

  • ženy čelí o 50 % vyššímu riziku špatně diagnostikované srdeční příhody než muži,
  • u žen je téměř dvojnásobně vyšší riziko rozvoje deprese a úzkostných poruch,
  • pouze 12 % výzkumu Alzheimerovy choroby je zaměřeno na ženy, přestože tvoří ⅔ pacientů,
  • ženy se s 200 % převahou vůči mužům potýkají se syndromem vyhoření?

Objevit v ženách to nejlepší a posílit jejich tělo i duši se rozhodla zakladatelka projektu Systers, Veronika Allister, a to skrze Akademii ženského biohackingu, na kterou se už nyní můžete přihlásit i vy.

Cesta za vaším novým “Já” započne 14. ledna 2024. https://www.systers.bio/akademie/

Cena v předprodeji: 14 500 Kč

Akademie jako startovní čára

Důležitým krokem na této cestě bude porozumět fungování vlastního těla, ale také umění naslouchat sama sobě a své intuici. K tomu vám v akademii pomůže:

  • 8 online modulů, díky kterým budete mít v rukou komplexní balíček znalostí a dovedností pro zařazení biohackingu do běžného života,
  • 8 studijních mini e-booků,
  • tým odbornic s mezioborovými zkušenostmi,
  • možnost 4 live Q&As webinářů, při kterých budete mít prostor se ptát (pokud nebudete zrovna online, webinář bude k dispozici ze záznamu a dotazy lze poslat lektorkám s předstihem),
  • 6 podcastů,
  • půlroční přístup ke všem informacím, praktickým výstupům a studijním materiálům,
  • + bonus: balíček biohackerských suplementů pro ženy a vedená meditace.

8 týdnů, které vám změní život

Za osm týdnů projdete osmi online moduly plnými odborných informací, praktických rad, zajímavostí a důležitých faktů o ženském těle, mysli a duši. Nasbíráte však nejen plody poznání, ale také plody (sebe)uvědomění, pochopení a vnitřního uspokojení. 

Co vás v jednotlivých týdnech čeká?

ZJIŠTĚNÍ, jak funguje ženské tělo i v porovnání s opačným pohlavím. Na cestě za zdravím to dále nepůjde bez pozitivního vztahu k sobě sama, což bude důležitým bodem prvního modulu. 

POCHOPENÍ cykličnosti a působení hormonů. Jako žena totiž musíte respektovat své hormonální “hodiny” a podle nich plánovat každodenní aktivity, abyste předešla výkyvům nálad či únavě.

POZNÁNÍ vlastního těla jakožto společenství mikroorganismů, které je nutné udržovat v symbióze. Mikrobiom na povrchu i uvnitř těla totiž zásadně ovlivňuje kvalitu našeho života. 

UMĚNÍ stravovat se dle jednoduchých pravidel, která budete moci na své cestě ke zdraví uplatňovat. Strava je skvělý biohackerský nástroj k optimalizaci fyzického i mentálního zdraví.

SCHOPNOST vyhledávat optimální suplementy stravy na podporu správného fungování organismu s ohledem na menstruační a ovulační fáze, na kojení či menopauzu. 

ZVLÁDNUTÍ stresu, které vás posune blíž ke spokojenému životu. Naučíte se, jak z něj těžit a jak poznat reakce vlastního těla na stresory. Těšit se můžete také na biohackerské techniky na každý den.

ODHALENÍ “neurotajemství” v podobě odborných poznatků a na základě vlastních experimentů, které pomohou podpořit kognitivní funkce, duševní zdraví a předejít neurodegeneraci. 

POROZUMĚNÍ funkční diagnostice a testování. Budete se umět orientovat v možnostech, které individuální testování nabízí, a v institucích, které je nabízejí. Pochopíte krevní, ale i pokročilejší testy.

Pro koho je akademie vhodná?

Do akademie se mohou přihlásit ženy v každém věku, ale vítáno je i opačné pohlaví, protože jen s komplexními znalostmi ženského světa může přijít pochopení ze strany mužů. A to může zahojit jisté rány nejen v partnerské rovině, ale i v té celospolečenské. 

Kdo je Systers

Systers je portál, který propojuje ženské zdraví, moudrost našich babiček, vědecké poznatky, nejnovější technologie a biohacking. Kromě unikátních produktů je tu také magazín plný zajímavých informací a seznam eventů, které komunita Systers pravidelně pořádá. ”Společně jdeme cestou sebepoznání a holistického přístupu ke zdraví," říká o portálu jeho zakladatelka Veronika Allister s tím, že možnosti každého z nás jsou bezbřehé. https://www.systers.bio.