Po sladkostech i slaných pochutinách zkuste hořké byliny

Spousta dobrot v rámci štědrovečerního menu, svátečních návštěv i silvestrovských oslav je tady. Prosinec je zkrátka měsíc, který si většina z nás umí doslova vychutnat. Pro naše zažívání jsou ale tyto vánoční radovánky podobný zápřah jako pro všechny, kteří je připravují a do noci vaří, uklízí a zkrášlují domov.

Pokud chcete své trávení podpořit, vyzkoušejte bylinky. Výtažky hned z deseti z nich obsahuje tekutý doplněk stravy Salus Floradix Gallexier. Patří k nim proslulá kurkuma, zázvor, heřmánek, fenykl a kardamom. Ale také artyčok a smetanka lékařská – ty nejen že přispívají ke správné funkci střev, žaludku či jater, ale také mají blahodárný vliv na funkci močových cest a ledvin.

Přípravek německé značky Salus, která už více než 100 let sází při péči o tělo na sílu přírody, vyniká komplexním složením. Neobsahuje přitom alkohol, konzervační látky, barviva ani syntetické přídatné látky. Přestože jsou v něm zastoupeny především hořké byliny, které mají na naše zažívání blahodárný vliv, na chuti mu dodává fruktózový sirup. Tekutá forma je navíc pro řadu lidí příjemnější než polykání tablet.

Pro doplněk stravy Salus Floradix Gallexier můžete zamířit do vybraných lékáren i sítí drogerií dm. Více informací o něm najdete na www.floradix-zelezo.cz. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.