Sladký Valentýn s dobrotami BIG BOY

Letos můžete svou drahou polovičku překvapit něčím mnohem originálnějším, než je bonboniéra. Speciality v tónech růžové a červené, které připravil český výrobce Big Boy, potěší i kamarádku, maminku nebo kolegyni v práci. Zkrátka každého, komu chcete tento den zpříjemnit.

Růžové může být už valentýnské ráno. Rychlou a přitom výbornou sváteční snídani vykouzlíte s kaší Dracarys nebo Malinový cheescake. Ozdobte ji oříšky a ovocem a užijte si sladké společné ráno.  

Pokud je malinový cheescake vaše srdeční záležitost, dolaďte snídani k dokonalosti ořechovým krémem s chutí tohoto oblíbeného dortíku.

Ideální sladkou maličkostí, kterou potěšíte úplně každého, jsou lyofilizované (mrazem sušené) jahody v jemné mléčné i bílé čokoládě nebo delikátní maliny v hořké čokoládě. Kombinace ovoce s čokoládou je naprostou klasikou, ale tato krásně křupavá inovace vás určitě příjemně překvapí.

Nevíte, co vybrat, nebo vám jedna sklenička přijde málo? V některém z dárkových setů máte na výběr rovnou čtyři oblíbené výrobky Big Boy. Nebo si užijte společné ochutnávání s valentýnským degustačním setem. S tímhle dárkem prostě nemůžete šlápnout vedle. A odměna bude sladká!

Všechny valentýnské limitky BIGBOY najdete na www.bigboy.cz