Voda bez obalu pro miliony cestujících na pražském letišti

WATERGI, přední poskytovatel hydratačních stanic oznamuje své nejnovější rozšíření na Letiště Václava Havla Praha. Nyní zde mohou všichni návštěvníci a cestující zcela zdarma naplnit své lahve filtrovanou vodou, přímo z nově instalovaných stanic umístěných v terminálech. Toto rozšíření nepochybně představuje velký krok v podpoře trendu udržitelné hydratace, umožňující lidem snížit spotřebu jednorázových plastových obalů a přispět tak k ochraně našeho životního prostředí.

Simona Svobodová, zakladatelka WATERGI, zdůrazňuje, že ročně prochází pražským letištěm více než 13 milionů lidí. „Pokud by každý desátý využil tyto stanice, ušetřilo by se přes milion plastových láhví, což má významný dopad na snížení ekologické stopy. Učíme společnost používat své vlastní opakovaně použitelné láhve na vodu, což je běžná součást životního stylu mladých lidí u nás i ve světě“ dodává Svobodová. „Vaše tělo vám poděkuje za dodržování pitného režimu a příroda zase za nespotřebované PET obaly, jejichž likvidace je obtížná bez narušení ekosystému.“

WATERGI se zavazuje k poskytování bezpečné, hygienicky nezávadné a čerstvé vody díky svým moderním filtracím, schopných odstranit bakterie, viry i mikro plasty. Na Letišti Václava Havla Praha je již více než 30 míst, kde si návštěvníci mohou doplnit své lahve a snadný přístup k vodě má tak miliony cestujících. Tato iniciativa nejen že podporuje zdravý životní styl a udržitelnost, ale také vzdělává veřejnost o významu opakovaně použitých obalů.

O WATERGI

WATERGI je ekologický pitný režim s filtrovanou vodou bez obalu. Snižuje produkci plastového odpadu, chrání vodní ekosystém a motivuje společnost k vědomějšímu udržitelnému životnímu stylu. Poskytuje lidem kvalitní pitný režim v podobě vody, která je vždy čerstvá, hygienicky bezpečná a testovaná. Filtrační technologie zbaví vodu bakterií i virů a současně dokáže zachytit i drobné mikro plastové částice, jejichž stopy byly v pitné i balené vodě vědci prokázány.

Hydratační stanice WATERGI můžete najít už i ve městě, v obchodech, kde je možné si filtrovanou vodu zakoupit.

https://www.watergi.com