
Letní brunche v restauraci The Artisan nabídnou ryby z lokálních chovů, poctivé maso i domácí sorbety
Sezónní lokální suroviny, poctivá kuchyně a udržitelný přístup ke gastronomii. To jsou hodnoty, které dlouhodobě definují restauraci The Artisan v pražském hotelu Marriott. Oblíbené tematické brunche, které se konají každou neděli, na ně navazují i během léta a nabídnou pestrou paletu chutí inspirovanou aktuální sezónou.
„Zájem o brunche nás těší a potvrzuje, že hosté hledají kvalitní gastronomický zážitek s přesahem. Rádi proto každou neděli věnujeme jinému produktu nebo surovině, kterou zpracujeme v různých podobách napříč celým menu. Zároveň je to pro nás příležitost přiblížit příběhy lidí, kteří za těmito surovinami stojí a se kterými dlouhodobě spolupracujeme,“ přibližuje koncept brunchů David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan.
Menu na jednotlivé brunche se vždy sestavuje podle toho, co aktuálně nabídnou lokální dodavatelé a farmáři. Díky tomu mohou hosté ochutnat skutečně čerstvé a autentické suroviny v jejich nejlepší podobě.
V červnu se hosté mohou těšit na brunch inspirovaný osvěžujícími zmrzlinami a sorbety (1. 6.). Dále se na talíři objeví ryby z Chabrybárny (8. 6.), nebude chybět brunch ke Dni otců (15. 6.), maso z Amasa (22. 6.) a sladký závěr v podobě čerstvých jahod a třešní (29. 6.).
Na tuto rozmanitou paletu chutí navážou letní brunchové neděle i v červenci. V plánu je zelenina z farmy Vykáň, lehké králičí speciality, sušená masa či výběr nejrůznějších tataráků. Aktuální nabídku naleznete vždy na webu www.theartisan.cz. Každý brunch navíc doprovází živá hudba, která dotváří příjemnou atmosféru. Podává se vždy v neděli od 12:30.