Lahodná rodina Ovocňáku se rozrůstá o jablečná a hrušková povidla!

Po úspěchu švestkových a višňových povidel, která si získala srdce (a spíže) mnoha milovníků tradičních chutí, představuje Ovocňák dva nové členy ovocné rodiny: hrušková a jablečná povidla. Stejně jako jejich předchůdci jsou přirozeně hustá, voňavá a neodolatelně dobrá.

V Ovocňáku věří, že v jednoduchosti a poctivosti se skrývá ta pravá chuť. Proto se i u výroby povidel řídí osvědčeným receptem našich babiček. Na jednu 380gramovou sklenici této neodolatelné dobroty spotřebují více než kilogram pečlivě vybraných jablek či hrušek. A to je vše. Žádné kompromisy, žádné zbytečnosti, žádný cukr. 

Tajemství dokonalé chuti: Čas a poctivost

Žádné složité triky ani skryté postupy. Jablka a hrušky se prostě vaří velice pomalu, aby se zkoncentrovala jejich bohatá chuť a cukry dostatečně zkaramelizovaly.  Můžete si tak být jisti, že v každé lžičce najdete pouze čistou esenci ovoce bez přidaného cukru, umělých dochucovadel či konzervantů. 

Jablečná povidla budou perfektní náplní do tradičních buchet Honzovek, křehkých taštiček nebo na lívance. A pokud hledáte tajnou ingredienci do vašeho perníku, která mu dodá vláčnost a svěží ovocnou notu, právě jste ji našli.

Jablečná povidla koupíte na ovocnak.cz za 199 Kč (380 g).

Hrušková povidla se hodí na čerstvé pečivo k snídani. Využijete je i jako náplň do domácích knedlíků či domácích croissantů (recept najdete na blogu Ovocňáku) a pro netradiční chuťový zážitek je zkuste podávat k sýrovým prkénkům, kde jejich sladkost bude v zajímavém kontrastu ke slanosti sýrů.

Hrušková povidla koupíte na ovocnak.cz za 199 Kč (380 g).

Zkrátka a dobře, v Ovocňáku vědí, že kvalitní české ovoce a tradiční receptury jdou ruku v ruce s neodolatelnou chutí. Nová hrušková a jablečná povidla vám to dokážou hned při prvním ochutnání.