Sladký podzim s kaki: nápady, které...

Kaki Bouquet se díky své jemné sladké chuti a syté barvě stává hvězdou i těch nejjednodušších receptů. Ať už hledáte rychlý lehký oběd, něco teplého k večeři nebo osvěžující dezert, toto univerzální ovoce si s každým pokrmem poradí s lehkostí a šarme...

Propustné střevo: skrytý problém, k...

Bolesti hlavy, únava, ekzémy, trávicí potíže nebo časté alergie. Málokdo by za nimi hledal problém ve střevech. Podle výživového poradce Rudolfa Pohla však právě zde může být příčina řady potíží, které dnešní medicína často řeší jen následně, bez ods...

JazzFestBrno 2026: Spalding, Mehlda...

Co jméno, to obrovský pojem v současném světě jazzu! Festival JazzFestBrno oznamuje první jména na rok 2026. Nový ročník zahájí 6. února v Sonu společným koncertem banjista Béla Fleck, harfeník Edmar Castañeda a bubeník Antonio Sánchez, neboli formac...

Low carb hamburger pro rodinné osla...

Kdo říká, že zdravé jídlo musí být nudné, ještě neochutnal low carb hamburger podle zásad projektu JakJíst.cz. Tento recept dokazuje, že i při oslavách nebo posezení s přáteli si můžete dopřát poctivé, chutné a syté jídlo bez zbytečných sacharidů. ...

Kořen života: jak ho využít?

Zázvor, milovaný i nenáviděný. Jeho výrazná, štiplavá chuť nemusí sedět každému. Když nás ale postihne nachlazení, potřebujeme posílit imunitu nebo pořádně zevnitř prohřát, sáhne po zázvoru každý a jak rád! Zázvor pochází z jihovýchodní Asie a je př...