Odsuňte nudu a šeď na druhou kolej a vydejte se do ulic!

Proč bychom se měli stále dokola dívat na ty zástupy stejně oblečených lidí, kteří zejména ve městech houfně podléhají módním trendům? Někdy má člověk pocit, že se prochází mezi uniformovanými. Jen málokdo totiž umí s módními trendy opravdu pracovat. Rozumět módě totiž neznamená obléknout se podle toho, co v aktuální sezoně zrovna letí, ale přidat do toho také kousek své vlastní invence. Jinak totiž budete vypadat stejně, přehlédnutelně a tuctově. A vy tohle přece nechcete!

Méně vážnosti, více úsměvů

Naštěstí na internetu v současnosti najdete hodně nápaditých e-shopů, které se snaží k módě přistupovat jinak, po svém. Přinášejí do ní totiž mnoho úsměvů a radosti. Klasická móda je někdy příliš vážná a možná je právě nyní načase tyto vody trošku rozčeřit. Můžete třeba zvolit stylově vtipné:

  • Ponožky
  • Tašky a batůžky

Nebuďte pouhými otroky módních trendů a udělejte si to po svém. Hlavně pánové by se mohli trochu odvázat a místo klasické kombinace triko a džíny, případně kraťasy, přidat třeba také pánské ponožky, které opravdu pobaví naprosto kohokoliv, kdo je byť jen okem zahlédne. Tyto ponožky s nápaditými motivy dokáží vykouzlit úsměv na rtech i tomu největšímu morousovi.

Na cestě s moderní taškou

Protože vždycky člověk něco nese s sebou, vždy se hodí mít kam to uložit. Typický městským doplňkem bývají různé crossbody tašky, kabelky, městské batůžky nebo v současné době se dostávají do módy opět také ledvinky. Někdo má rád elegantnější střih, někdo více sportovní. Velkou oblibu si získaly moderní vaky na záda, a to především mezi mladými. Ty jsou známé také jako gymsacky nebo sportovní pytlíky. Také v případě těchto doplňků určitě není nutné, aby byly pouze fádní, maximálně s obvyklým a tuctovým nápisem nějaké značky. Vyberte si takový, kterým ukážete, že s vámi opravdu nuda nebude.