Annabelle Minerals představuje trendy v líčení – dotek podzimní růžové

Upravená žena i dívka vždy budí dobrý dojem a nemusí to s líčením vůbec přeháhánět. Zapomeňte na řasenku a zvýrazněte pouze své tváře, vaše po létě opálená pokožka nic víc nepotřebuje. Minerální tvářenky Romantic a Sunrise jsou vysoce pigmentované a obsahují jemné perleťové částice, které pleť krásně rozzáří.

Mnoho žen tvářenku vůbec nepoužívá. Přitom dodá tváři zdravý nádech, a růžová líčka jsou navíc na ženách roztomilá. Ta pravá na neopálenou pokožku je tvářenka Romantic. Chladná, jemně růžová barva je ideální pro všechny Sněhurky se světlou, porcelánovou pletí.

Tvářenka Romantic: 269 Kč

Tmavé a opálené typy by měly volit broskvový odstín, pleť krásně rozzáří a bude vypadat přirozeně. Tvářenka Sunrise, jako všechny produkty značky Annabelle Minerals, neobsahuje složky živočišného původu a není testovaná na zvířatech.

Tvářenka Sunrise: 269 Kč

Připravte se na zátěž. Primer neboli podkladová báze je velmi důležitý a zároveň málo používaný produkt. Postará se o krásný mat a prodlouží trvanlivost naneseného líčení a pomáhá v boji s nedokonalostmi.

Primer Pretty Neutral: 329 Kč

Na podzim je ideální maka-up, který jako by nebyl. No-makeup look milují i na módních přehlídkách, kde čistá a zdravá pleť modelek krásně září.

Transparentní matující pudr Pretty: 329 Kč

Avantgardní výtvor

Rozmazané oční stíny, bezchybný a zároveň chaotický vzhled a grungeové motivy. Zazařte večer na parketu s očními stíny v odstínech modré a šedé, aplikujte je v chaotickém pravoúhlém tvaru.

Oční stíny Platinum: 209 Kč

Oční stíny Blueberry: 209 Kč

Více informací naleznete na www.annabelleminerals.cz