Vyčistěte si hlavu a naberte sílu v centru Prahy ve wellness hotelu THE EMBLEM

Únor je měsíce, kdy si s námi zima dělá, co chce, i když ta letošní je spíše mírná, přesto ještě není na konci. A tak není divu, že nás občas padá nepříjemný splín, který ovlivňuje naši náladu i produktivitu. Je tedy neznytné udělat si radost a dopřát si trochu zaslouženého odpočinku, který potěší nejen duši, ale i tělo.

Ničím nerušený relax si můžete užívat i ve vlastní posteli, mnohem lepší však je vydat se do lázní, kde z hlavy vyženete všechny nepříjemné myšlenky i chmury na duši. Kvalitní lázně naleznete i v centru Prahy! The M Spa – holistické lázně hotelu The Emblem – vám poskytnou vše, po čem vaše znavené tělo touží.

Pokud chcete zregenerovat ztuhlé svaly, uvolnit dýchací cesty a podpořit imunitu, navštivte zdejší saunu značky KLAFS. Užít si jí můžete i v úplné samotě, stačí si předem zarezervovat privátní návštěvu. Po zakončení saunování je ideální osvěžení v ledové fontáně a následný odpočinek v relaxační místnosti vybavené pro co největší pohodlí každého návštěvníka. Chcete-li si dopřát ještě více, zarezervujte si termín na jedné z úžasných masáží a dalších ozdravných procedur nebo vystoupejte až na střešní terasu hotelu a užijte si nezaměnitelný výhled na Pražský hrad z vířivky nebo pohodlného měkkého křesílka s šálkem dobrého čaje nebo kávy.

EMBLEM HOTEL, M SPA

Platnéřská 111/19, Praha 1

tel.: +420 226 202 577

email: spa@emblemprague.com

www.emblemprague.com