Rakytníkové žvýkací bonbony Yetti podpoří imunitu celé rodiny

Musíte své děti i nutit, aby polykaly pravidelně vitamíny? Pak jim nepodáváte ty správné! Lehce podpořit imunitu nejen v období se zvýšeným výskytem viróz bude s voňavými rakytníkovými žvýkacími bonbony zábavou. A zároveň vsadíte na mocnou přírodu, která vybrané rostliny obdařila vším, co naše tělo potřebuje.

Mezi tyto blahodárné rostliny bezesporu patří rakytník a brusinka. Účinky rakytníku na imunitu znali už naši předci. A my tak můžeme navázat na jejich tradice. Tato superpotravina se může pochlubit vysokým obsahem vitamínů, minerálů, vlákniny i antioxidantů. Mezi nejcennější složky tak patří vysoká dávka vitamínu C, ale také rutin, železo či hořčík. Významně stimuluje imunitní systém a podporuje organismus v boji proti zánětům. Při pravidelném užívání snižuje náchylnost k akutním respiračním infekcím a chřipce. Benefitů je ale mnohem více. Podporuje činnost srdce a má příznivé účinky na trávící trakt díky svým jedinečným hojivým a regeneračním účinkům. Pomáhá také udržovat zdravou pokožku. Neméně účinně působí i na duševní pohodu.

Brusinka zase chrání lidský organismus před chronickými nemocemi, zažívacími problémy i viry. A pravidelným užíváním také předcházíme infekcím močového ústrojí.

Firma Himalyo spojila tyto dvě jedinečné rostliny a jejich nejcennější složky do malého žvýkacího bonbonu pod názvem Yetti. Děti si ho zamilují pro jeho chuť a dospělí zase pro snadné užívání i blahodárné účinky. I tento bonbon v sobě totiž ukrývá hotovou nálož vitamínů a minerálů.

Každičkou použitou surovinu navíc pečlivě sledují odborníci. Ti až ve vzdálených Himalájích dohlíží na výběr těch nejlepších plodů rakytníků a brusinek a jejich šetrné zpracování do finální podoby. I proto se produkty značky Himalyo můžou pochlubit maximem prospěšných látek vytěžených z jedinečných rostlin. Z toho důvodu také sází právě na rakytník tibetský, které oproti svému známějšímu bratrovi – rakytníku řešetlákového skrývá až třikrát větší obsah vitamínu C a dalších účinných látek.

Více informací naleznete zde: www.himalyo.cz