Milovníci pomazánek a jednohubek – POZOR

Kdo by nemiloval rybí pomazánku? Klasika, která pro někoho znamená nostalgickou vzpomínku na dětství, pro jiného oblíbenou rychlou svačinu či večeři, nebo spolehlivou záchranu, když u dveří zazvoní nečekaní hosté. S Rio Mare Paté máte skvělého pomocníka vždy po ruce! Nejen, že vám ušetří práci s přípravou, ale navíc máte jistotu, že prospíváte svému zdraví i štíhlé linii. Ať už zvolíte roztíratelnou pomazánku v oválné krabičce s víčkem, nebo jemný tuňákový či lososový krém v tubě, se kterým pokrmy snadno dozdobíte, úspěch je vždy zaručen.

S Rio Mare Paté vykouzlíte rychlou svačinu, zdravou večeři

i parádní občerstvení pro návštěvu doslova za pár minut!

„Rio Mare Paté – pravá italská chuť

Rio Mare Paté v tubě – praktický pomocník pro všechny, kdo si v kuchyni rádi hrají. Ryba té nejvyšší kvality, bez přidaných konzervantů, doplněná o vybrané ingredience, ponechá dostatek prostoru vaší fantazii – hodí se do dipů, pomazánek, sendvičů a salátků, na dozdobení obložených mís nebo jen tak, k čerstvě upečeným bagetkám... Uzavíratelná tuba jen umocní radost z přípravy parádního občerstvení!

 Rio Mare Paté pomazánky v praktickém balení s víčkem si zamilujete hned po prvním ochutnání. Kvalita, nevšední kombinace chutí, kdy zároveň převládá střídmost
a originalita nad kvantitou, vás doslova okouzlí. Stejně, jako lehce roztíratelná konzistence. Jakmile jednou ochutnáte, pak vězte, že se stanou nedílnou součástí vaší kuchyně. A navíc – zachrání vás vždy, když vás přepadne hlad, časový pres nebo nečekaná návštěva.

Pro více informací, inspirace i lahodných a rychlých receptů, navštivte

https://www.riomare.cz/

nebo se staňte našimi fanoušky na

https://www.facebook.com/RioMareCesko/