Dotáhněte valentýnský večer k dokonalosti nejen s výjimečnými víny

Po roce se opět nezadržitelně blíží svátek všech zamilovaných. Lásku si sice se svými protějšky můžeme dokazovat i jindy, než pouze 14. února, v dnešní rychlé době ovšem častokrát na dlouhé romantické chvíle strávené s milovanou osobou nezbývá tolik času. Proto je tento den ideální příležitostí k tomu se zastavit a naplno si uvědomit a oslavit vzájemnou lásku, která prostupuje každým společným dnem. Jelikož svátek zamilovaných letos připadá na pondělí, většina z nás po náročném pracovním dni upřednostní malou oslavu v pohodlí domova. Máme pro vás tipy, které promění váš valentýnský večer v nezapomenutelný!

Večeře připravená s láskou

Ušetřete za drahé večeře v luxusních restauracích a připravte si lahodné menu přímo ve vaší kuchyni. Je jen na vás, jestli se pustíte do několikachodového menu nebo zůstanete u něčeho jednoduššího a ušetřený čas věnujete jeden druhému. Pro tentokrát ale zapomeňte na to, že si přípravu menu vezme na starosti ten, který se v kuchyni cítí víc „jako doma“. Nachystejte si vaše oblíbené pokrmy společnými silami a uvidíte, že při vaření zažijete mnohem více zábavy i romantiky než v té nejvyhlášenější restauraci.

TIP: K výtečným pokrmům neodmyslitelně patří lahev kvalitního vína. Nespoutanou vášeň ve vás svou sytě rubínovou barvou a bohatou chutí probudí červené víno Habánské sklepy Merlot 2018 výběr z hroznů. Pokud stále váháte, jaké pokrmy na svatého Valentýna připravit, vsaďte na steaky, nejrůznější úpravy hovězího masa i sýry s ušlechtilou bílou plísní, které se k tomuto vínu skvěle hodí.

Zakoupíte na osobnivinoteka.cz. Doporučená cena 205 Kč.

Potěšte tělo i duši

Pokud se rádi vzájemně rozmazlujete a dopřáváte si masáže a voňavé koupele, proměňte vaši koupelnu a ložnici pro tento večer v luxusní wellness salon. Napusťte si horkou vanu, přidejte esenciální oleje s oblíbenou vůní, které navodí tu správnou intimní atmosféru, zapalte svíčky a pusťte si romantickou hudbu. Myslete jen na sebe a vaši drahou polovičku, uvolněte své tělo i mysl od všech starostí a nechte se unášet kouzlem přítomného, naprosto bezchybného okamžiku. Po hřejivé koupeli přichází čas na uvolňující masáž, která vás zavede do světa vášně a smyslnosti.

TIP: Chvíle relaxu doplňte o Víno Mikulov Sommelier Club Selection barrique Rulandské modré 2017. To díky své tmavě višňové barvě, vůni lesního ovoce s čokoládovou dochutí a středně plné chuti zajistí, že se romantická chvíle při svitu svíček rázem stane ještě dokonalejší a budete ji chtít prožívat stále znovu a znovu.

Zakoupíte na osobnivinoteka.cz. Doporučená cena 189 Kč.

Romantika každým coulem

Kdy naposledy jste svému protějšku vlastnoručně napsali milostný dopis? Ve světle každodenních povinností na taková gesta obvykle není čas ani pomyšlení. Ne nadarmo se ale říká, že nejlepší dárky jsou ty osobní a darované od srdce. Najděte si čas, vezměte si papír, tužku a vyjádřete milované osobě, proč je pro vás tolik důležitá a co pro vás znamená. Pokud vám milostný dopis nestačí a jste dostatečně nápadití, můžete navíc vytvořit celé zamilované album plné vašich společných fotografií. Fantazii se meze nekladou a vše je jen ve vašich rukou!

TIP: Bezchybné romantické momenty plné sladkých slov a zamilovaných pohledů při čtení dopisu nebo prohlížení alba si žádají sklenku dobrého vína. Červená je barvou, která probouzí vášeň, zlepšuje náladu a znásobuje smyslové požitky. Otevřete si v tento slavnostní večer lahev červeného vína Motýl Merlot, které je díky své granátové barvě a ovocné vůni pro okamžiky plné emocí jako stvořené a každý neopakovatelný moment strávený v přítomnosti nejbližší osoby perfektně dotvoří.

K dostání v maloobchodní síti, doporučená cena 99 Kč.